Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü

Konya'da öfkeli koca, karısıyla görüştüğünü öğrendiği adamı spor salonunda bıçaklayarak öldürdü. Ölen adamın karısının takıntılı aşığı olduğu ortaya çıkarken cinayet anı kameralara yansıdı.

26.04.2018 11:15  Güncelleme: 12:32

Konya'da spor salonu işletmecisi, yemek yediği sırada aralarında husumet olan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Katil, 15 dakika içerisinde yakalanırken işletmeciyi karısıyla görüştüğü için öldürdüğünü itiraf etti. İş yerindeki bıçaklı saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ADAMIN KARISINA ALDIĞI TELEFON KARTINI KAYNANA BULDU

Olay, dün akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Şahin Ağa Sokak üzerinde bulunan bir spor salonu içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, spor salonu sahibi Reşit Aydın, 8 yıl önce askere giden Uğur K.'nın eşiyle görüşmek için eşine telefon kartı aldı. Telefon kartını gelininde yakalayan Uğur K.'nin annesi durumu oğluna anlatmasının ardından Uğur K.'nın psikolojisi bozuldu.

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü

DURUMU ÖĞRENEN KOCANIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Olayın ardından Uğur K., tedavi görmeye başladı. Askerliğinin ardından emlakçılık yapan Uğur K., eşine tekrar mesaj atan Reşit Aydın ile telefonda tartıştı. Görüşmek için Reşit Aydın'ın iş yerinin yakınlarına arabası ile giden Uğur K., iş yerine gelerek spor salonu sahibi Reşit Aydın'a saldırdı.

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü

KARISINA MESAJ ATTIĞINI DUYUNCA ADAMI ÖLDÜRDÜ

Uğur K. yanında getirdiği bıçakla Reşit A.'yı göğsünden bıçakladı. Şüpheli Uğur K., o sırada salonda olan ve bıçağı almak isteyen Şefik İ.'de (38) elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayın ardından spor salonu içerisindeki Reşit Aydın'ın arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü

SPOR SALONUNDAKİ KAVGA KAMERALARA YANSIDI

Reşit Aydın olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Reşit Aydın akşam saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Spor salonundaki saldırı anı ve yaşanan arbede ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü

KAÇAN KOCA, 15 DAKİKA İÇERİSİNDE YAKALANDI

Kaçan şüpheliyi yakalamak için çevrede geniş çaplı çalışma başlatan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Uğur K.'yi Feritpaşa Mahallesi Demiryolu Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, Uğur K.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinayet Anı Kamerada! Karısının Takıntılı Aşığını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • selin: karına adam akıllı sahip çıkaydın o zaman pislik adam.ilgi gösterseydin ,onu el üstünde tutsaydın ona kadın olduğunu hissettirseydin karında mutluluğu başkalarında aramazdı... 5 36 Yanıtla
    İgrenc Yaratik: Siz ne kadar igrencsiniz ya, insan demeye dilim varmiyor. Savunmaya bak. Rezilsiniz 15 0
  • filiz : manyak mısınız ya adam öldurmek ne demek namus ıcınmıs lafa bak madem ilişkısı var boşanır gıdersın bu kadarmı cahılsınız sırf böle kısıler yuzunden idam cıksın ıstıyorum 5 29 Yanıtla
    zilif: Yaranız mı var gocunuyorsunuz. Bugün onun karısına yapan yarın başkasının karısına yapar. İyi olmuş bence. Allah affetsin. 5 1 zilif: Ayrıca biz eşlerimizi ileride boşarız başka birine bakarız diye evlenmiyoruz. Bir ömür birlikte yaşayacağız diye evleniyoruz. 4 1 Filiz : Gocunmak la ne alakası var orta da bir can gitmiş ve siz yada sizin gibi ler ısrarla iyi olmuş diyecek kadar cahilsiniz 1 2
  • filiz: hala ellerine sağlık dicek kadar yobaz insanların olduğuna inanamıyorum çağdaş modern uygar ve geri zihniyet olmayan bir kesim olamıcak kadar cahil insanlarsınızve böle gelmıs bölede gıdersınız malasef 0 33 Yanıtla
    Sayko: Haklısın adamın yapacağı bir bardak su içip spor salonu sahibine bol bol tatlı yedirmek. 18 0
  • Zuli huli: Helal olsun iyi yapmis 29 3 Yanıtla
  • Baki: Elalemin karısina takintili aşık olmak ne ayak ya.cevabi bu olur tabii. 30 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement