Tamir İçin Çıktıkları 3 Katlı Binanın Çatısından Yere Çakıldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Tamir İçin Çıktıkları 3 Katlı Binanın Çatısından Yere Çakıldılar

Tamir için çıktıkları 3 katlı binanın çatısından yere çakıldılar Beton zemine düşen 2 kişiden 1 öldü diğeri ağır yaralandıKOCAELİ - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 3 katlı binanın çatısını tamir etmek isteyen 2 kişinin dengesini kaybederek beton zemine düşmesi sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de...

14.10.2018 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tamir için çıktıkları 3 katlı binanın çatısından yere çakıldılar

Beton zemine düşen 2 kişiden 1 öldü diğeri ağır yaralandı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 3 katlı binanın çatısını tamir etmek isteyen 2 kişinin dengesini kaybederek beton zemine düşmesi sonucu 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay Kocaeli'nin Darıca ilçesi Nenehatun Mahallesi, Fırat Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Fırat Sokak üzerinde bulunan bir binanın çatısını tamir ettirmek isteyen Osman Aydemir, iş için Ahmet Güneş'le anlaştı. Anlaşma sonrası tamir işlemi için Aydemir ve Güneş birlikte çatıya çıktı. 3 katlı binanın çatısında çalışan Ahmet Güneş bir anda dengesini kaybetti. Güneş'in dengesini kaybettiğini gören Aydemir ise işçiyi tutmaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen çatıda tutunamayan Aydemir ve Güneş 3. kattan beton zemine çakıldı. Bu sırada işçilerin düştüğünü fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale yapıldı. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Ahmet Güneş Farabi Devlet Hastanesi, Osman A. ise Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen yaralılardan Ahmet Güneş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken Osman A.'nın ise durumunun ağır olduğu ve yoğum bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tamir İçin Çıktıkları 3 Katlı Binanın Çatısından Yere Çakıldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tamir İçin Çıktıkları 3 Katlı Binanın Çatısından Yere Çakıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement