TARTIŞTIĞI KOCASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ - Son Dakika
Güncel

TARTIŞTIĞI KOCASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada eşi Emel B. (26) tarafından kalbinden bıçaklanan Doğukan B. (28) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

07.05.2022 12:00  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle çıktığı ileri sürülen kavgada eşi Emel B. (26) tarafından kalbinden bıçaklanan Doğukan B. (28) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Emel B., olayın ardından gözaltına alındı.

Olay, Orta Mahalle 209 Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Emine B. ile aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşi Doğukan B, arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Emine B., mutfaktan aldığı bıçakla eşi Doğukan B.'yi kalbinden dört bıçak darbesiyle yaraladı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Doğukan B.,

ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doğukan B., doktorların buradaki müdahalesine rağmen bugün saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti. Eşini öldüren Emel B. ise gözaltına alındı. Olayda kullanılan bıçağa da el konuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

TARTIŞTIĞI KOCASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TARTIŞTIĞI KOCASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement