Tatil Kazanan Öğretmenler Kahta'ya Döndü - Son Dakika
Yerel

Tatil Kazanan Öğretmenler Kahta'ya Döndü

Tatil Kazanan Öğretmenler Kahta\'ya Döndü

Kahta Kaymakamlığı'nın girişimleri ve Kahtalı turizmci Ramazan Aslan'ın da katkılarıyla tatile gönderilen öğretmenler Kahta'ya döndü.

30.09.2012 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Kaymakamlığı'nın girişimleri ve Kahtalı turizmci Ramazan Aslan'ın da katkılarıyla tatile gönderilen öğretmenler Kahta'ya döndü.

Okulların tatil edilmesinden sonra öğretmenlerin ödüllendirilmesi için Kahta Kaymakamlığı tarafından ücretsiz tatil imkanı sağlamak amacıyla ilçe genelindeki öğretmenler arasında kura çekilmişti. Kuralar sonunda tatil kazanan öğretmenler, ASKA Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan'ın sahibi olduğu otellerde tatil yapmışlardı. Tatile giden öğretmenler Kahta'ya döndü. Tatilden dönen 10 öğretmen ve aileleri, Kahta Kaymakamı Metin Esen'i ziyaret ederek teşekkür etti. Öğretmenler, "İlçemizdeki eğitim başarısının artmasında şüphesiz tüm öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmaları bulunmaktadır. Ancak tüm öğretmenlerimizi tatile gönderme imkanı bulunmadığını çok iyi biliyoruz. Yapılan kura çekiminde tatil hakkını biz kazandık. Arkadaşları temsilen bizler bu tatile gittik. Böyle bir organizasyon ile öğretmenlerimizin eğitime katkılarını önemseyerek onları tatile gönderme çabalarından dolayı İlçe Kaymakamımız Metin Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadun Kılınç ve bizi en güzel şekilde ağırlayan ASKA Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan'a çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaymakam Esen ise, "Eğitim ve öğretim döneminin sonunda, dönem içerisinde özverili çalışma anlayışı ile çalışan, çabalayan öğretmenlerimize böyle bir imkan sağlamak için Ramazan Aslan ile görüşmemiz oldu. Sağ olsunlar kendileri büyük bir memnuniyetle bu organizasyonu hazırladılar. Ramazan Aslan eğitim konusundaki duyarlılığını zaten daha önceden ilçemize kazandırmış olduğu okul ile göstermiştir. Sayın Ramazan Aslan'a doğduğu topraklara gösterdiği vefadan dolayı ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Gönül ister ki öğretmenlerimizin motivasyonlarını artıracak böyle çalışmalardan bütün öğretmenlerimiz faydalansın. Ancak sınırlı imkanlar ile öğretmenlerimizi temsilen sizler bu fırsattan yararlandınız. Önümüzdeki yıllarda diğer öğretmenlerimizin de yararlanabileceği fırsatlar sunmak için çabalayacağız. Eğitim öğretim hizmetini daha kaliteli sunmak için çabalayan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Başarılı, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim dönemi geçirmenizi diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatil Kazanan Öğretmenler Kahta'ya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement