Tavuk Çiftliğinde Yangın - Son Dakika
Güncel

Tavuk Çiftliğinde Yangın

Kocaeli’nin Derince ilçesi İshakçılar köyü Çancılar Mahallesi’nde bulunan ve tadilatta olan bir tavuk çiftliğinde yangın çıktı.

03.03.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince ilçesi İshakçılar köyü Çancılar Mahallesi'nde bulunan ve tadilatta olan bir tavuk çiftliğinde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Derince'ye bağlı İshakçılar köyü Çancılar Mahallesi'nde, Engin Özcan'a ait bir tavuk çiftliğinde yapılan tadilat esnasında kaynak yapılırken bir anda yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle işçiler alevlere müdahalede bulunurken, yangını itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede bütün çiftliği sardı. Yangın nedeniyle İzmit, Derince ve Körfez ilçelerinden olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın uzun süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle tavuk çiftliği kullanılamaz hale gelirken, kaynak yapan işçilerden Halil Altuntaş dumandan etkilenerek fenalaştı. Çiftlikte bulunan 40 bin tavuğun ise tadilat nedeniyle daha önce başka bir çiftliğe gönderildikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri yangınla alakalı soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tavuk Çiftliğinde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement