Tedavi Sonrası İlk Kez Sahnede - Son Dakika
Magazin

Tedavi Sonrası İlk Kez Sahnede

Tedavi Sonrası İlk Kez Sahnede

Göğüs kanseri tedavisini tamamlayan ünlü şarkıcı Nilüfer, İstanbul'daki ilk konserini önceki gece Kuruçeşme Arena'da verdi.

16.09.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Nilüfer, önceki gün Kuruçeşme Arena'da konser verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Arzu Kaprol imzalı dört kostüm giyen Nilüfer, kendisini izleyenlere "Biz yılları sizinle yürüdük; birlikte birçok şey yaşadık. Her zaman sevginizi, desteğinizi kalbimde hissettim" dedi. Sahnede 30 dansçının eşlik ettiği ünlü şarkıcı, konserin ikinci bölümünde '12 Düet' albümünde yer alan, rock ağırlıklı parçalar seslendirdi. Gecenin finalinde duygusal bir konuşma yapan Nilüfer, " Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlardan ötürü, içimiz biraz ezik aslında... Ne kadar mutlu olsak da, içimizde hep bir eziklik var; bir yerlerde canımız acıyor. En önemlisi, artık evlatlarımız ölmesin. Türkiye'de barış istiyoruz; bu güzel vatanda barış olsun istiyoruz" dedi. Konseri izleyenler arasında Asya, Deniz Uğur, Melike Yalova ve Samsun Demir de vardı.

KADER ARKADAŞIM

Konseri izleyenler arasında bulunan Deniz Uğur, "Ben de Nilüfer gibi göğüs kanserini yenmiş biriyim. Nilüfer ile bu anlamda bir kader arkadaşlığımız var. İlk sahnesinde onu yalnız bırakmak istemedim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tedavi Sonrası İlk Kez Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement