TEDxIstanbul "Dream/Hayal Et" Teması ile 1 Nisan'da Zorlu PSM'de - Son Dakika
Güncel

TEDxIstanbul "Dream/Hayal Et" Teması ile 1 Nisan'da Zorlu PSM'de

Bugünümüz nasıl olursa olsun istediğimiz gelecek hayallerimizle kurulur diyen TEDxIstanbul, tüm konuklarını hayal kurmaya ve hayallerinin peşinden koşmaya çağırıyor.

14.03.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük konferanslarından biri olan TEDxIstanbul,
yeni teması "Dream//Hayal Et" ile 1 Nisan'da TED Talks tutkunları ile bir araya geliyor.

sahibinden.com teknoloji sponsorluğunda 1 Nisan'da gerçekleşecek olan TEDxIstanbul bu sene sekizinci yılını kutluyor. TEDxIstanbul'un "Dream/Hayal Et" teması etrafında paylaşamaya değer fikirlerini sunacak olan hayalciler ise oldukça iddialı. Gazeteci ve televizyoncu Aslı Şafak, hocaların hocası Mimar Doğan Kuban, şarkı yazarı Harun Tekin, fotoğrafçı Mehmet Turgut, CNN Türk anchor Nevşin Mengü ve mutfağın neşesi Refika Birgül, konuklara ilham verecek hayalciler arasında.

TEDxIstanbul'da şimdiye kadar sinemanın sultanı Türkan Şoray, gazeteci Emin Çapa, yeni nesil öğretmen Ahmet Naç, müzisyen Nil Karaibrahimgil, akademisyen Selçuk Şirin, kişisel gelişim gurusu Metin Hara, MSA kurucusu Mehmet Aksel, nöroşirürji uzmanı Prof. Dr. Talat Kırış ve kriminalist Sevil Atasoy gibi isimler konuşma yaptı ve bu konuşmaların videoları online olarak milyonluk izlenme rakamlarına ulaştı. İki ayrı oturumda farklı alanlardan konuşmacıların çıkacağı etkinliğe katılan binlerce kişi ise bu atmosferi yerinde yaşayıp, milyonlarca izlenen konuşmaları canlı olarak izleme şansı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEDxIstanbul 'Dream/Hayal Et' Teması ile 1 Nisan'da Zorlu PSM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement