Teiaş Çalışanları'ndan Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Teiaş Çalışanları'ndan Kan Bağışı

Teiaş Çalışanları\'ndan Kan Bağışı

"Kan Hayattır. Kan Ver 3 Hayat Kurtar" Sloganı Teiaş Çalışanlarını Kan Vermeye Motive Etti. Teiaş Çalişanlari Kan Bağişi Kampanyasina Büyük Destek Verdiler.

09.01.2010 15:01

TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) Grup Müdürü Hikmet DURAK, "Toplumda her birey sosyal sorumluluk bilinci ile kan bağışında bulunduğunda hasta yakınlarının Kan arama sorunu yaşamayacağını belirterek, sağlıklıyken tüm insanların bir gün hasta olup kana ihtiyaç duyabileceklerini de düşünmeleri gerekir Bu nedenle Kızılay'a destek verilmesi gerekir dedi.

Hikmet Durak, TEİAŞ çalışanlarının gönüllü kan bağışına katılımlarının ve kampanyaya gösterdikleri ilgi ve desteğin toplumsal dayanışma açısından mutluluk verici olduğunu belirterek, Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz Gönüllü Kan Bağışı Kampanyasına katılan çalışanlarımızı gösterdikleri duyarlılık nedeniyle tebrik ederim" dedi.

Sağlık Servisi'nde, "Kan Bağışı Kampanyasına" katılan ve kan bağışlayacak tüm personele önce gerekli muayeneler yapıldı. Kan bağışında bulunanlara ikramda bulunuldu. Kızılay Kan Merkezi Doktoru Mustafa Kubardı, "SEDAŞ ve TEİAŞ personelinin kan bağışına katılmak için gösterilen ilgiden çok mutlu olduk, katılımın yoğun olduğu yerlerde çalışmak bizleri çok sevindiriyor. Toplumumuzda her geçen gün bu duyarlılık artıyor. Bunu duyarlılığı görmekten sevinçliyiz dedi.

Doktor Mustafa Kubardı, kan bağışı yapan personele, kan bağışı öncesinde kan sayımı ve tansiyon ölçümü yaptıklarını, kan bağışı sonrasında da, kan tahlili ile Hepatit B, Hepatit C, HİV, Sifilik, Frengi ile ilgili tahlil ve tespitleri yaparak, kan gruplarını belirlediklerini ve bir sorun olduğunda mutlaka kan bağışında bulunan kişiye ulaştıklarını söyleyerek, Kan bağışında bulunan personele çok teşekkür ediyoruz. Kanı kullanılan bağışçılara, SMS yoluyla cep telefonlarına teşekkür mesajı gönderiliyor, ayrıca bir ünite kandan üç kişiye verilmek üzere kan elde ediliyor dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teiaş Çalışanları'ndan Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement