Kamyon ile çarpışan otomobil hurdaya döndü, sürücü feci şekilde can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kamyon ile çarpışan otomobil hurdaya döndü, sürücü feci şekilde can verdi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen kazada hafriyat kamyonu ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kamyonun altında sürüklenen otomobilin sürücüsü feci şekilde can verdi.

21.12.2020 18:28  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu'da kamyon yolu olarak da anılan Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde meydana gelen kazada; Mehmet A. (61) idaresindeki 35 HGN 01 plakalı hafriyat kamyonu ile karşı yönden gelen Mustafa Tosunoğlu (27) yönetimindeki 59 NC 985 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kamyonun altına alarak sürüklediği otomobil hurda yığınına döndü.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada parçaları sağa sola savrulan otomobilde sıkışan sürücü Mustafa Tosunoğlu feci şekilde can verdi.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Kamyon sürücüsü Mehmet A. ise ifadesine başvurulmak üzere polis ekiplerince gözaltına alındı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından kazada ölen sürücünün cansız bedeni sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerince çıkarılarak Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kamyon ile çarpışan otomobil hurdaya döndü, sürücü feci şekilde can verdi
Kamyon ile çarpışan otomobil hurdaya döndü, sürücü feci şekilde can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kamyon ile çarpışan otomobil hurdaya döndü, sürücü feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ahmet: kamyon surucusu cellat mı oldunuz yazık can bu sızınde aiılenız var 0 0 Yanıtla
  • etirol: bu katil aç gözlü kamyon şoförlerine kim dur diyecek her yerde aynılar yol kasabı gibi kontrolsüz yollarda gidiyorlar insan çanı bu kadar ucuz mu ki kimse bir şey yapmıyor 0 0 Yanıtla
  • alın satın : 30 40 bınliraya satılan arabalar. allah yardım etsin 0 0 Yanıtla
  • Aslan: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun acı bir son 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Allah rahmet eylesin. 0 0 Yanıtla
  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement