Tekirdağ'da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tekirdağ\'da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tekirdağ'da direksiyon hakimiyetini kaydeden İbrahim Yaşar Buldum idaresindeki otomobil, yolun karşı yönden gelen Mustafa Koçak'ın kullandığı otomobile çarptı.

02.11.2014 21:00  Güncelleme: 08:19

Tekirdağ'da direksiyon hakimiyetini kaydeden İbrahim Yaşar Buldum idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçerek karşı yönden gelen Mustafa Koçak'ın kullandığı otomobile çarptı. Kazada sürücülerden İbrahim Yaşar Buldum hayatını kaybederken, diğer otomobildeki Vildan Koçak hafif yaralandı. Koçak çiftinin 1 yaşındaki kızları Fatmanur ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazada Tekirdağ- İstanbul karayolunun 15'nci kilometresinde meydana geldi. İbrahim Yaşar Buldum, idaresindeki 34 TP 3591 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Mustafa Kaçak'ın kullandığı ve eşi Vildan Koçak ve 1 yaşındaki kızları Fatmanur Koçak'ın bulunduğu 06 NAL 19 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobiller hurdaya dönerken, sürücü Mustafa Koçak direksiyonda sıkıştı. Diğer otomobil sürücüsü İbrahim Yaşar Buldum ise olay yerinde hayatını kaybetti.

FATMANUR'UN BURNU BİLE KANAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ve kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Koçak ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilin arka tarafında emniyet kemeri takılı vaziyette oturan, Koçak çiftinin bir yaşındaki kızları Fatmanur Koçak ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hafif yaralı olan 39 yaşındaki Vildan Koçak, kızı Fatmanur'a sarılarak kaza yerinden uzaklaştırırken, anne ve kızı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza nedeniyle Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, Buldum'un cenazesi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement