Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağlı Erzurumlular Derneği Başkanı Şimşek Nisancı beraberindekiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Alabayrak'ı ziyaret etti.

19.03.2015 13:28

Tekirdağlı Erzurumlular Derneği Başkanı Şimşek Nisancı beraberindekiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Alabayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Nişancı ile bir süre görüşen Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nişancı da, dernek olarak Tekirdağ'da birçok aktivite ve çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Erzurumlulara gösterdiği ilgi ve işbirliği için Albayrak'a teşekkür etti.

Çerkezköy Gazetesi'nden, Albayrak'a ziyaret

Çerkezköy'de günlük olarak yayın yapan Çerkezköy Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Ali Tamer Avcılar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Avcılar ile bir süre görüşen Albayrak, yerel basının çok önemli bir denetleme organı olduğunu belirterek, Tekirdağ'daki yerel basının bu anlamda önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.

Avcılar'da Büyükşehir Belediyesi'nin yerel basına olan desteklerinden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

NKÜ'de "Gücünü Hisset" semineri düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, "Gücünü Hisset" adı altında iş bulmanın püf noktalarının anlatıldığı seminer düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, mülakat teknikleri, CV hazırlama, takım çalışması, iş bulma sanatının püf noktaları anlatılarak, 15 dünya firmasının personel alımında dikkat ettikleri hususlar paylaşıldı.

Seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Sosyal, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement