Telefonda Başlayan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Telefonda Başlayan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 3 Yaralı

Telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 3 yaralıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde daha önceden husumetli olan iki aile arasında telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

14.04.2017 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 3 yaralı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde daha önceden husumetli olan iki aile arasında telefonda başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada biri silahla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesinde meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önceden husumet bulunan Hase ve İpkin aileleri arasında telefonda başlayan tartışma silahlı kavgayla sonuçlandı. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Hase ve İpkin ailesinin fertleri telefonda tartıştı. Tartışma uzayınca Hase ailesinin fertleri İpkin ailesinin Hayati Harrani Mahallesindeki iş yerine gitti. Burada da devam eden tartışma kısa sürede taşlı, sopalı, bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Diyap H. silahla vurularak yaralanırken iki kişi ise taş ve sopa darbeleriyle yaralandı. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden polisler kavgayı ayırırken yaralılar ise ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan silahla vurulan Diyap H.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri mahallede güvenlik önlemi alırken kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Telefonda Başlayan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Telefonda Başlayan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement