Terhisine 3 Gün Kala İzindeyken Vefat Eden Asker Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Terhisine 3 Gün Kala İzindeyken Vefat Eden Asker Toprağa Verildi

Terhisine 3 Gün Kala İzindeyken Vefat Eden Asker Toprağa Verildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yaptığı esnada terhisine 1 hafta kala izne ayrılan ve daha sonra rahatsızlanarak hayatını kaybeden Muhabere Er İsmail Gümüş, memleketi Afyonkarahisar’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

27.01.2018 17:29

Hatay'ın İskenderun ilçesinde vatani görevini yaptığı esnada terhisine 1 hafta kala izne ayrılan ve daha sonra rahatsızlanarak hayatını kaybeden Muhabere Er İsmail Gümüş, memleketi Afyonkarahisar'da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Afyonkarahisarlı Muhabere Er İsmail Gümüş, Hatay'ın İskenderun ilçesinde vatani görevinin tamamlanmasına 1 hafta kala izne ayrıldı. Daha sonra rahatsızlanan Gümüş, İzmir Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Karaciğer yetmezliği teşhisi konulan İsmail Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Terhisine 3 gün kala hayatını kaybeden Muhabere Er İsmail Gümüş için Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak Camisinde cenaze töreni düzenlendi Gümüş, kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, ailesi ve çok sayıda askeri personel katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terhisine 3 Gün Kala İzindeyken Vefat Eden Asker Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement