Terk Edilen Bebeğe Süt Anne Oldu - Son Dakika
Güncel

Terk Edilen Bebeğe Süt Anne Oldu

Terk Edilen Bebeğe Süt Anne Oldu

Antalya'da terkedilmiş halde bulunan 2 günlük bebeği, Arife Kalay götürüldüğü hastanede emzirerek karnını doyurdu.

24.01.2013 11:18  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir apartman dairesinin kapısında terk edilmiş halde bulunan ve 2 günlük kız bebek, götürüldüğü hastanede çocuğunu tedaviye getiren 29 yaşındaki Arife Kalay tarafından emzirilerek karnı doyuruldu.

Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı Mahallesi 550 Sokak'taki Güç Apartmanı'nın 2'nci katında oturan aile, önceki gece saat 23.50'de daire kapısına terk edilmiş bebek buldu. Ailenin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Mavi örtüye sarılı halde bulunan kız bebek, sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

SÜT ANNELİK YAPTI

Hastanede sağlık durumu kontrol edilen bebeğin karnının aç olduğunun fark edilmesi üzerine sağlık personeli acil serviste yeni doğum yapan anneleri araştırdı. Bu sırada 4 aylık kız çocuğu hastalandığı için hastaneye gelen Arife Kalay, bebeği emzirerek karnını doyurdu. Bebeğin karnını doyurduktan sonra kendi çocuğunun da tedavisi tamamlanan Kalay, hastane çıkışında "Benim de bebeğim var, çocuğun aç kalmasına dayanamadım" dedi.

POLİS TERK EDEN AİLEYİ ARIYOR

Acil serviste üzerine battaniye sarılan ve karnı doyurulan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastanede gözetim altında tutulacak bebeğin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edileceği kaydedildi. Polis üzerinde herhangi bir not olmayan bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terk Edilen Bebeğe Süt Anne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement