Terör örgütüne büyük darbe! Operasyonlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika
Güncel

Terör örgütüne büyük darbe! Operasyonlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü başarılı operasyonlarına devam ediyor. TSK, sınır ötesinde yürütülen Pençe-Şimşek operasyonunda 3, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde ise 5 teröristi etkisiz hale getirdi.

25.05.2022 18:34  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı sınır ötesinde yürütülen, Pençe-Şimşek, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı harekatlarındaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

TERÖRE "ÇELİKTEN PENÇE"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz 'çelikten pençeleri' ile terör yuvalarını parçalamaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hâle getirildi. Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek!"

Terör örgütüne sınır ötesinde darbe! 8 terörist etkisiz hale getirildi

"SALDIRI GİRİŞİMİ ÖNLENDİ"

Bakanlık'tan yapılan bir diğer açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK/ YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, terör inlerini yerle bir etmeyi sürdürdüğü, sürdüreceği vurgulandı.

Terör örgütüne sınır ötesinde darbe! 8 terörist etkisiz hale getirildi
Terör örgütüne büyük darbe! Operasyonlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör örgütüne büyük darbe! Operasyonlar sonucu 8 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement