TESK'ten elektrik faturalarında indirim talebi: Vatandaş ve esnaf sevindirilmeli - Son Dakika
Ekonomi

TESK'ten elektrik faturalarında indirim talebi: Vatandaş ve esnaf sevindirilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik faturalarında indirime gidilerek hem vatandaşın hem de esnafın sevindirilmesini talep etti.

07.07.2020 12:41  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, esnafın maliyet kalemlerinde birçok artış olduğunu bildirdi. Elektrik faturasının da maliyet kalemlerinin en önemlilerinden biri olduğuna işaret eden Palandöken, esnafın kiradan sonra en çok ödemeyi bu konuda yaptığına dikkati çekti. Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde çeşitli zorluklar yaşandığını hatırlatarak, yeni yeni ayağa kalkmaya çalışan esnafa destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

"ELEKTRİKTE İNDİRİM MÜJDESİ BEKLİYORUZ"

Bu yıl elektriğe hiç zam yapılmadığını ve 3 ay boyunca da yapılmama kararının alındığını belirten Palandöken, şunları kaydetti:

"Bu sevindirici fakat bunun yanında bir indirim de yapılması esnafımızı büyük oranda rahatlatır. BOTAŞ'ın maliyetlerinin düşmesiyle sanayi doğal gazına indirim yaptığı gibi elektrikte de indirim müjdesi bekliyoruz. Yüzde 20'si vergi ve kesintiler olan elektrik faturalarında mutlaka indirime gidilerek hem vatandaşlar hem de esnafımız sevindirilmelidir. Sokakları aydınlatan esnafımız için bu pandemi döneminde indirime gidilerek, onların rahat bir nefes alması sağlanmalıdır."

TESK\'ten elektrik faturalarında indirim talebi: Vatandaş ve esnaf sevindirilmeli
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK'ten elektrik faturalarında indirim talebi: Vatandaş ve esnaf sevindirilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Merhaba : Sigara ile içkiyede indirim yapılmalı. 0 0 Yanıtla
  • Salih: Tek taraflı ticaret 0 0 Yanıtla
  • efendi4154: TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yav sen nerdesin canım benim ya biz seni öldü dediler ay allah emekli olcakmışın bari unu yap taze kan iyidir artık bırak ne olur esnaflar senden bir tek bunu istiyor hadi bekliyoruz 0 0 Yanıtla
  • Amed 21 : Elektrik vergiler doğalgaz hepsi düşmeli 0 0 Yanıtla
  • Gariban: Dusse nolcak vergileri yukseltirler 0 0 Yanıtla

Advertisement