Teyad Tosyalı Sanayicileri Gençlerle Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Teyad Tosyalı Sanayicileri Gençlerle Buluşturdu

Teyad Tosyalı Sanayicileri Gençlerle Buluşturdu

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Tosya Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği tarafından “Bir gün Siz de Muhtaç Olabilirsiniz-Kimse Var mı?” isimli proje hakkında gerçekleştirilen faaliyetlerin anlatılması için “Tosyalı Sanayiciler Gençlerle Buluşuyor” konulu panel düzenledi.

18.10.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Tosya Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği tarafından "Bir gün Siz de Muhtaç Olabilirsiniz-Kimse Var mı?" isimli proje hakkında gerçekleştirilen faaliyetlerin anlatılması için "Tosyalı Sanayiciler Gençlerle Buluşuyor" konulu panel düzenledi.

Panele Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Necati Abacı, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

365 gün 50 aileye sıcak yemek veren TEYAD Tosya Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği; İçişleri Bakanlığı'nın "Bir gün Sizde Muhtaç Olabilirsiniz-Kimse Var mı?" isimli projenin ve derneğin faaliyetlerinin daha iyi anlatılabilmesi için hayırsever işadamlarının gençlerle buluşma paneli İlçe Müftülük Konferans Salonunda yapıldı.

Hafız Davut Acar tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından derneği faaliyetleri slayt gösterisiyle katılımcılara izlettirildi.Hayırsever Sanayici ve İşadamlarının katılımcılara tanıtılmasının ardından kürsüye çıkan sanayici ve işadamları verdikleri mücadeleleri ve tecrübelerini izleyicilerle paylaştı.

İşadamlarının gençlerin sorularını cevaplandırmasıyla sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teyad Tosyalı Sanayicileri Gençlerle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement