Tff Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da Başladı - Son Dakika
Spor

Tff Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da Başladı

Tff Hakem Gelişim Kampı İstanbul\'da Başladı

8 hakem ve 16 yardımcı hakemin katıldığı kamp, 6 Aralık'ta sona erecek

02.12.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), geleceğin hakemlerini tespit etmeyi, eğitmeyi, yönlendirmeyi ve gelişim süreçlerinin takibini hedeflediği Hakem Gelişim Kampı'nın 12'ncisi İstanbul'da başladı.

Kavacık'taki Limak Otel'de gerçekleştirilen kampta uygulanan UEFA programındaki eğitimlerde, fiziksel testlerin, teorik-pratik uygulamaların ve maçlardaki yönetici kimliklerinin ayrı ayrı işlendiği bildirildi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 6 Aralık Cuma gününe kadar sürecek kampta 8 hakem ve 16 yardımcı hakem yer alıyor.

Fiziksel, psikolojik, teknik sunumlar ve uygulamalı eğitimi bir arada alacak hakemlerin, kampta, İstanbul Süper Amatör Küme'de maç yöneteceği, kişilik, liderlik ve İngilizce testlerinden geçeceği belirtildi.

MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan'ın baş eğitimci olduğu kampta, gelecek beklenen hakemlerden sorumlu MHK Üyesi Ünsal Çimen, yardımcı hakemlerden sorumlu MHK Üyesi Turgay Güdü, hakem işleri müdürü Burçin Keskin, UEFA gözlemcisi Murat Ilgaz, ulusal eğitimci Fahir Ersoy da eğitim verecek.

Hakem fiziksel gelişim uzmanı Ali Kızılet'in atletik test sorumlusu, Sabri Çelik, Serdar Çakır, Sefer Altuntaş ve Metin Tokat'ın da hakem koçu olarak görev aldığı ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tff Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement