Tgb'den Mustafa Armağan Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Tgb'den Mustafa Armağan Hakkında Suç Duyurusu

Haber-Kamera: Hayati KILIÇ - İstanbul DHATürkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz ve beraberindekiler, Atatürk'e hakaret eden Mustafa Kahraman hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

12.05.2017 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Hayati KILIÇ - İstanbul DHA

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz ve beraberindekiler, Atatürk'e hakaret eden Mustafa Kahraman hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

TGB'li bir gurup ellerinde Türk bayrakları ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı." Atatürk düşmanı FETÖ'cü Mustafa Armağan yargılansın" yazılı pankart açan TGB'liler soganlar attı.

Basın açıklaması yapan TGB Genel BaşkanıÇağdaş Cengiz, "Bu gün burada Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e asılsız iftiralarla hakaret eden FETÖ'cü Mustafa Armağan hakkında bir suç duyurusunda bulunmak üzere toplandık. Mustafa Armağan ve türevleri çıkardıkları o derin tarih dergisiyle, iftiraları yalanları kullanarak Türkiye düşmanı icraatların içine girmişlerdir. Sadece Atatürk'e hakaretten dolayı değil, Türkiye düşmanlığı sebebiyle de suçlulardır. ABD'nin terör örgütleri aracılığıyla IŞİD'le, PKK'yla, FETÖ'yle mermilerle bombalarla yaptıklarını, bu şahıslar Türk milletinin bilincine attıkları bombalarla yapmaktadır" dedi.

Daha sonra şikayet dilekçesini savcılığa veren gurup dağıldı.

Tgb\'den Mustafa Armağan Hakkında Suç Duyurusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgb'den Mustafa Armağan Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement