Tivibu'da Haziran Ayında En Çok Animasyon Filmleri İzlendi - Son Dakika
Güncel

Tivibu'da Haziran Ayında En Çok Animasyon Filmleri İzlendi

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'n yeni dönem TV platformu Tivibu'da yaz mevsiminin ilk ayında, animasyon filmlerine ilgi gösterildi.

13.07.2013 10:42

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'n yeni dönem TV platformu Tivibu'da yaz mevsiminin ilk ayında, animasyon filmlerine ilgi gösterildi.

TTNET'ten yapılan açıklamaya gçre, şirketin yeni dönem TV platformu Tivibu'da, yoğun geçen bir yılın ardından tatil döneminin ilk ayında animasyon filmlerine yoğun ilgi gösteriildi. Tivibu'da haziran ayında en çok izlenen 10 filmden 5'inin animasyon türünde olması dikkati çekerken, listenin birinci sırasında 2013 tarihli bir animasyon olan "Oyunbozan Ralph" filmi yer aldı.

"Otel Transilvanya - Hotel Transylvania", "Sevimli Canavarlar - Monsters, Inc.",  "Superman Brainiac'a Karşı  - Superman: Unbound" ve "Lego Batman: Süperkahramanlar Birliği - The Movie - DC Superheroes Unite" ise listede yer alan diğer animasyon yapımlar oldu.

Geçen ay en çok izlenen 10 film arasında aksiyon, dram, korku, komedi gibi farklı türlerde yapımlar da yer aldı. Başrolünü Hollywood'un yıldızlarından Tom Cruise'un oynadığı "Jack Reacher", ayın en çok izlenen ikinci filmi oldu. Tivibu üyeleri yerli filmlere de ilgi gösterdiler. Korku filmi sevenlerden tam not alan "Dabbe: Bir Cin Vakası" ve Ata Demirer'in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde oynadığı "Berlin Kaplanı" listede öne çıkan yerli filmler oldu.

Ayrıca, sinema dünyasının klasiklerinden, günümüzün popüler yapımlarına kadar her ay yüzlerce film, Tivibu'da sinemaseverlerle buluşuyor.

Tivibu abonelerine, 4 ekranda özgürce film ve TV izleme ayrıcalığı sunuyor. İzleyiciler, ister televizyonlarından, ister bilgisayarlarından, isterlerse de tabletlerinden veya akıllı telefonlarından içeriklere ulaşabiliyorlar. Tivibu üyeleri yayın akışına bağlı olmadan "Seç İzle" özelliği ile istediği filmi istediği an izleyebiliyor. Ayrıca "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özellikler seyir keyfini artırıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tivibu'da Haziran Ayında En Çok Animasyon Filmleri İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement