TMSF Ünlü Ressamlara Ait Tabloları 6 Ekim'de Satışa Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

TMSF Ünlü Ressamlara Ait Tabloları 6 Ekim'de Satışa Çıkaracak

TMSF, Fausto Zonaro ve İbrahim Çallı Gibi Ünlü Ressamlara Ait 922 Adet Tablo ile Zamanaşımına Uğramış Altın Paraları 6 Ekim'de Satışa Çıkaracak.

03.10.2007 12:16

-TMSF, Fausto Zonaro ve İbrahim Çallı gibi ünlü ressamlara ait 922 adet tablo ile zamanaşımına uğramış altın paraları 6 Ekim'de satışa çıkaracak.

İSTANBUL (ANKA) - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), ünlü ressamlara ait 922 adet tablo ile zamanaşımına uğramış 440 adet altın parayı satışa çıkardı. Açık artırma, Antik A.Ş. aracılığıyla 6 Ekim'de düzenlenecek.

Satışa çıkarılacak tabloların muhammen bedelleri toplamı 1 milyon 769 bin YTL olarak belirlendi. Zamanaşımına uğrayan kıymetler, müzayede günündeki rayiç fiyatları üzerinden satışa çıkarılacak.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, satışa çıkarılacak tablolar arasında Fausto Zonaro'nun "Deniz ve Yelkenli" ile "Denizli Peyzaj", İbrahim Çallı'nın "Figuratif", Saadet Aslansoy'un peyzajları, Kanuni Sultan Süleyman'ın Tuğra tablosu, Atatürk resimli tablolar, İbrahim Safi'nin "Karanfiller" ve " Galata'dan Perdan Görünüm" konulu eserleri bulunuyor. Ayrıca J. Hassen'in "Natürmort", Salvador'un "Örtü Üstünde Sepet İçinde Çiçekler", A.A.Felix Bachmann'ın "Kıyıda Kayıklar ve Camii", Fabius Brest'in "Limanda Kanyonlar", Preziosi'nin "Mezarlıkta Kadınlar ve Çocuklar", Ahmet Ziya Akbulut'un "Kağıthane Sünnet Köprüsü", Eugene Flandin'in "Hippone Sütunu İstanbul 1855", Mubin Orhon'un "1961 tarihli tuval üzeri yağlı boya" tabloları da müzayedeye çıkarılacak olan eserler arasında yerini alıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TMSF Ünlü Ressamlara Ait Tabloları 6 Ekim'de Satışa Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement