Tokat Kayıp Evrim, Gömülme İhtimaline Karşı Belirli Noktalarda Aranacak Hd - Son Dakika
Güncel

Tokat Kayıp Evrim, Gömülme İhtimaline Karşı Belirli Noktalarda Aranacak Hd

Tokat Kayıp Evrim, gömülme ihtimaline karşı belirli noktalarda aranacak HDKayıp Evrim, gömülme ihtimaline karşı belirli noktalarda aranacakTOKAT'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz sabahı yayladaki çadırlarının önünde kardeşiyle oynarken, kaybolan Evrim Atış (3,5) gömülmüş olma ihtimaline karşı...

26.07.2018 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Kayıp Evrim, gömülme ihtimaline karşı belirli noktalarda aranacak HD

Kayıp Evrim, gömülme ihtimaline karşı belirli noktalarda aranacak

TOKAT'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz sabahı yayladaki çadırlarının önünde kardeşiyle oynarken, kaybolan Evrim Atış (3,5) gömülmüş olma ihtimaline karşı yayla çevresindeki belirli noktalarda aranacak

Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış, 16 gün önce sabah saatlerinde, Yenisu köyü yaylasındaki çadırdan hayvanları suya götürmek için ayrılan babaannesi Sati Atış'ın peşinden gitti. Evrim'in arkasından geldiğini gören Sati Atış, gelini Dilek'e seslenerek, torununun çadıra bırakılmasını istedi. Evrim'i çadıra götüren ve en son çadırın önünde kardeşi Sati Atış (1,5) ile oynarken gören Dilek Atış, ahıra girdi. Bir süre sonra dönen Sati Atış, torununun çadırda olmadığını fark etti. Çevrede aranan Evrim, bulunamayınca komşulardan da yardım istenirken, jandarmaya haber verildi. İhbar üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Küçük Evrim, 16 gündür yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

ANNE-BABASI CEZAEVİNDE

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Evrim'in anne-babası Dilek-Burhan Atış çifti Turhal İlçe Jandarma Komutanlığında ifadelerinin alınmasının ardından Turhal Adliyesine sevk edildi. Savcılıkta ifadelerinin alınmasının 23 Temmuz'da mahkemeye sevk edilen Dilek ve Baba Burhan Atış çelişkili ifade vermekten tutuklandı. Çiftin tutukluluk kararına yapılan itiraz da reddedildi.

BELİRLİ YERLERDE ARANACAK

Tutuklanan baba Burhan Atış'ın ifadelerinde önce 'Traktörden düşüp öldü, gömdüm' dedikten sonra ifadesini değiştirmesi şüpheli bulundu. Bunun üzerine kayıp Evrim Atış'ın öldürülüp gömülme ihtimalini göz önünde bulunduran ekipler, arama yönteminde değişikliğe gitti. Buna göre yayla ve köy çevresinde bulunan belirli noktaların ele alınacağı öğrenildi. Özelikle köy ve yayla çevresinde bulunan kaya çevreleri, belirli ağaç civarları gibi gömüldüğünde yerinin belli olabileceği noktalar tespit edilecek. Bu arada Jandarma Arama Kurtarma timleri civardaki tarlalarda bulunan saman yığınlarının içini de kontrol etti. Bulguya rastlanmadı.

Ayrıca, Zile Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili resmi siteden bir açıklama yaparak, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

Tokat Kayıp Evrim, Gömülme İhtimaline Karşı Belirli Noktalarda Aranacak Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Kayıp Evrim, Gömülme İhtimaline Karşı Belirli Noktalarda Aranacak Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement