Tokat'ta Ahmet Özhan Konseri - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Ahmet Özhan Konseri

Tokat\'ta Ahmet Özhan Konseri

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan konser verdi.

10.06.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Tokat Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Tarihi Tokat Evi görünümdeki stantlar ile konser ve etkinliklerin yer aldığı büyük bir sahnenin kurulduğu Ramazan Sokağı'nda iftara yakın vakitlerde ve teravih sonrası birçok etkinlik düzenleniyor. Bu etkinlikler kapsamında sahne alan Türk tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, Tokatlılarla buluştu. Tasavvuf müziği eserleri ve ilahiler seslendiren Özhan, 11 ayın sultanı Ramazan ayında Tokatlılarla bir araya gelmekten mutu olduğunu söyledi. Konserin ardından Başkan Eroğlu, Özhan'a günün anısına ceviz sandık ve Tokat yazması ve sofra bezi hediye etti. Konsere Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Ahmet Özhan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement