Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Galibiyet Sevinci

Tokatspor'un Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.

17.03.2014 13:18  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-2 yenerek 30 puanla ligde 12. sıraya yükseldiklerini belirtti. Maçta istedikleri futbolu oynayamasalar da en iyi şekilde mücadele ettiklerini dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

"Oyuna iyi başladık. Maçın başında penaltı kazandık, atsaydık maç daha rahat olacaktı. Böyle maçlar zordur. Oyuncu baskı altında. Kaybettiği an çok şey kaybedeceğini biliyor. Bizim için iyi futboldan ziyade 3 puan önemli. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarıma performanslarından dolayı, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum."

Ligin 27. haftasında deplasmanda Aydınspor ile yapacakları maça da değinen Bulut, "Aydınspor da rakiplerimizden birisi. O maça da 3 puan için gideceğiz. Deplasmanda daha iyi oynuyor, geniş alan bulabiliyoruz. İyi bir sonuçla döneceğimizi umut ediyorum" dedi.

Bulut, futbolculardan Haluk Ulaşoğlu ve Recep Yaşar'ın sakatlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement