Trabzonspor, Arabistan'a Uçuyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Arabistan'a Uçuyor

Trabzonspor, Arabistan\'a Uçuyor

Trabzonspor, Arabistan'a Uçuyor

23.03.2011 13:40

TRABZONSPOR, ARABİSTAN'A UÇUYOR

BORDO-MAVİLİLERİN BU MAÇ İÇİN KASASINA 300 BİN DOLAR CİVARINDA PARA KOYMASI BEKLENİYOR

Trabzon spor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Bu nedenle Al-Ittihad takımı ile oynanacak olan maça büyük önem veren Güneş, bugüne kadar fazla forma şansı tanımadığı oyuncuları görmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, bu nedenle Suudi Arabistan'ın Al - Ittihad takımıyla oynanacak olan dostluk maçına büyük önem veriyor. Dostluk maçında bugüne kadar fazla forma şansı tanımadığı oyuncuları görme şansı bulacak olan tecrübeli teknik adam, "Bizim tüm oyuncularımız hazır olmalı. Şampiyonluk yarışı çok uzun bir maraton ve bu maraton içerisinde tüm oyunculara ihtiyacımız olacak. Dolayısıyla herkes kendisini ispatlamalı" diyerek futbolcularına hazırlık maçının önemini anlattı.

ARABİSTAN YOLCULUĞU YARIN

Öte yandan Trabzonspor, Suudi Arabistan'ın Al - Ittihad takımıyla Cuma akşamı TSİ ile 20.00'da yapacağı özel maç için yarın saat 11.00'da özel uçakla Cidde kentine uçacak. Milli takım kamplarında bulunan Burak, Umut, Selçuk, Glowacki ve Yattara'yla birlikte sakatlığı devam eden kaleci Onur Recep Kıvrak, Arabistan kafilesinde yer almayacak. Bordo - mavili kafilede futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra 50'ye yakın taraftarın da yer alması bekleniyor. Bu arada Başkan Sadri Şener de kafileyle birlikte Arabistan'a gidecek. Al - İttihad takımının Trabzonspor'un teknik heyet ve futbolcularının tüm masraflarını karşıladığı ancak kafileyle birlikte Arabistan'a gidecek olanların masraflarını kendilerinin karşılayacağı öğrenildi. Kulübün ayrıca bu maç için kasasına 300 bin dolar civarında para koyması da bekleniyor.

TRABZONSPOR'DA NEŞELİ ANTRENMAN

Bu arada Trabzonspor, Al - Ittihad maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yardımcı antrenör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmanda futbolcular koşunun ardından ayak tenisi oynadı. Colman, Alanzinho, Jaja ve Mustafa'dan oluşan 4'lü grupla, Sezer, Mehmet Çakır, Giray ve Ceyhun'dan oluşan 4'lü grup arasındaki ayak tenisi büyük çekişmeye sahne oldu. 20 - 17 Colman'ın takımının kazandığı ayak tenisi sonrası futbolcular büyük sevinç yaşadı. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Burak, Selçuk, Umut, Glawacki ve Yattara ile sakatlığı devam eden Onur katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Engin Baytar ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenmanı voleybol turnuvası için Trabzon'a gelen Tokat'ın Karayaka İlköğretim Okulu öğrencileri de izledi.

GÜNEŞ, BAŞKAN ŞENER'LE GÖRÜŞTÜ

Sabah yapılan antrenmana katılmayan teknik direktör Şenol Güneş ise tesislerde Başkan Sadri Şener ile bir görüşme yaptı. Takımın genel durumuyla, bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasının görüşüldüğü toplantının oldukça uzun sürdüğü öğrenildi.

HAKEMİN BAŞINI YARAN TARAFTARA 1849 LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

Trabzonspor ile Kayserispor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 27 Şubat 2011 tarihinde oynanan ve 3-3 biten maç sonunda sahaya yabancı madde atarak karşılaşmanın orta hakemi Yunus Yıldırım'ın alnından yaralanmasına neden olan taraftara, 6 ay spor müsabakalarından men ve bin 849 TL para cezası verildi. Ayrıca İl Spor Güvenlik Kurulu Medical Park Trabzonspor ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında oynanan basketbol müsabakasında, misafir takım oyuncularına, müsabaka hakemine küfür ve hakaret eden üç kişiye ayrı ayrı bin 233 TL idari para cezası verildiğini de açıkladı.

PFDK SAVUNMA İSTEDİ

PFDK, Gençlerbirliği maçındaki, saha olayları ile çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Trabzonspor'dan savunma istedi. Buna göre saha olayları başlığıyla yer alan sevk maddesinde bordo - mavili taraftarların 397 adet koltuk kırarak bunların bazılarını sahaya attıkları ibaresi yer aldı. Yine taraftarların muhtelif dakikalarda ettikleri küfürler çirkin ve kötü tezahürat maddesi altında belirtilerek savunma talep edildi. Savunma talebinin ilgili birimler tarafından en kısa sürede hazırlanıp, PFDK'ya gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Arabistan'a Uçuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement