Trabzonspor'da Rotasyon Şoku - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Rotasyon Şoku

Trabzonspor\'da Rotasyon Şoku

Antalyaspor karşısına kadroda revizyon yaparak çıkan teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı rotasyon ters tepti.

27.10.2011 11:10

Antalyaspor karşısına kadroda revizyon yaparak çıkan teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı rotasyon ters tepti. Maç sonu bütün sorumluluğu üzerine alan Güneş, yoğun maç trafiğine sitem etti.

Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova deplasmanında 3–0'lık mağlubiyet alan, ardından Bursaspor ve Antalyaspor ile berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, tüm sorumluluğu üzerine aldı. Özellikle Antalyaspor maçındaki kötü futbola anlam veremediğini söyleyen Şenol Güneş'in yaptığı mini rotasyon kötü sonuç verdi. Hafta sonu oynanacak olan zorlu Gaziantepspor maçı öncesi kırmızı kart gören Zokora'yı da kaybeden Güneş'in, bir çok futbolcusunun sergilediği performanstan memnun kalmadığı belirtildi.

SAKATLAR YİNE CAN SIKIYOR

Gaziantepspor maçı öncesi Celustka, Henrique, Halil, Colman ve Volkan'ın da sakatlıkları bulunduğunu söyleyen Güneş, "Antalyaspor maçı öncesi Celustka'nın darbeye dayalı bir sakatlığı vardı. Yakın zamanda düzelebilir. Paulo'nun da ishali vardı. Gaziantepspor maçına yetişir mi belli değil ama CSKA Moskova maçında onu düşünürüz. Bunun yanı sıra Halil'in belinde sakatlık var. Colman'ın ve Volkan'ın da kısmi sakatlıkları var. Seyahatler ve maçlar yoruyor. Dimağ yorgunluğu var. Ama bunu mazeret olarak kullanmayacağız" diye konuştu.

ADRİAN: SIKI MAÇ TRAFİĞİ STRES YAPIYOR

Bordo mavili futbolculardan Adrian ise golü erken bulma çabasının stresini yaşadıklarını söyledi. Adrian, kaybedilen puanın konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünmediğini belirterek, "İlk yarıdaki skorun konsantrasyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Golü bulmanın heyecanıydı diyebiliriz. Golü erken bulmanın stresiyle 2-0 geriye düştük. İlk golü yedikten sonra demoralize olmuştuk. Takımda bir yorgunluk yok. Sezona iyi hazırlandık. Arka arkaya gelen maçlar bizi stres altında tutuyor. Fikstürdeki yoğunluk bizi etkiliyor ancak kesinlikle yorgunluk yok" dedi.

"DAHA İYİ OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Adrian, kendi performansından memnun olmadığını da ifade ederek, "Burak'ın golleri bizi sevindiriyor. O bizim golcümüz. Bize gelen topları Burak'la buluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da golleri devam eder. Kendi performansım hakkında şunu söyleyebilirim ki daha iyi olabileceğimi düşünüyorum. Maçın ilk yarısında pas yerine bazı pozisyonlarda şut atmayı denedim. Kötü oldu. Ancak bunu performansımla bağdaştıramayız. Daha iyi olabileceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

SAPARA: KAPATMAM GEREKEN AÇIKLARIM VAR

Maça 11'de başlamasına karşın karşılaşmanın 30. dakikasında yerini Halil Altıntop'a bırakan Sapara ise hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti. Sapara, transfer olduğu dönemde fiziksel olarak tam hazır olmadığını belirterek, "Transfer olduğum dönemde fizik olarak hazır değildim. Takım haricinde kişisel idmanlar yapmak gerekiyordu. Hala da yapıyorum. Yavaş yavaş tempoyu yakalamam lazım. Fiziksel olarak kapatmam gereken açıklarım var. Umarım en kısa zamanda takıma katkı yapmayı başarırım" ifadelerini kullandı.

GECE YARISI ANTRENMANLAR KAPATILDI

Trabzonspor'da Antalyaspor maçının ardından gece saat 00.14'te gelen bilgi mesajıyla, takımın Gaziantepspor maçına kadar yapacağı tüm antrenmanların basına kapatıldığı belirtildi. Şenol Güneş'in basına kapalı antrenmanlarda oyuncularını yaptıkları basit hatalar nedeniyle eleştirmesi bekleniyor.

TARAFTARLAR SERCAN VE EREN'İ GÖRMEK İSTİYOR

Bu arada bordo mavili taraftarlar bugüne kadar hiç forma giymeyen yeni transferler Tayfun, Sercan Kaya ve Eren Albayrak'ın performansını merak ediyor. Bu oyuncuların kısa da olsa oynanan maçlarda forma giymesini isteyen taraftarlar, A2 maçlarında görev alan oyuncuların da, diğer oyuncular kadar şansı hak ettiğini savunuyor.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Rotasyon Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement