Trabzonspor maçı sonrası göbek atan Sumudica'nın takımdan gönderilmesi gündemde - Son Dakika
Spor

Trabzonspor maçı sonrası göbek atan Sumudica'nın takımdan gönderilmesi gündemde

Trabzonspor maçında itirazlardan dolayı kırmızı kart gören Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, elde edilen 1 puanı göbek atarak kutlamıştı. Bu davranışı sonrası Rumen teknik adamın takımdan gönderilmesi gündeme geldi.

03.10.2020 13:24  Güncelleme: 14:06

Dün akşam oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK- Trabzonspor maçına son dakikalarda yaşananlar damga vurmuştu. Gaziantep FK, uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle puanı kazanırken, hakem Fırat Aydınus'a itirazları sonucu kırmızı kart gören Sumudica ise tribünde göbek atmıştı. Bu yaşananlar Gaziantep FK'de krize yol açtı. Rumen teknik adamın takımdan gönderilip gönderilmeyeceği tartışılıyor.

Gaziantep FK yönetimi, Trabzonspor beraberliği sonrası statta dans eden Marius Sumudica'nın geleceğini değerlendirmek için toplandı. Rumen hocanın görevine son verilme ihtimali de bulunuyor. Ancak taraftarlar, Sumudica'nın ayrılmasını kesinlikle istemiyor.

GAZİANTEP FK-TRABZONSPOR MAÇINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Maçın son dakikasında 1-0 geride giren Gaziantep FK, uzatma bölümünde VAR incelemesi sonrası penaltı kazanmıştı. Sumudica ise bu dakikada itirazları sonrası kırmızı kart görmüştü. Penaltının gole çevrilmesi ve maçın 1-1'lik beraberlikle neticelenmesi sonrası Marius Sumudica, tribünde dans etmişti, adeta göbek atmıştı. Sumudica'nın bu hareketleri Trabzonspor cephesinde büyük tepki toplamıştı.

"TEKNİK DİREKTÖR DENİLECEK ŞAHSİYET DEĞİL"

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, "Bence o değerlendirilecek adam değil. Onunla ilgili bir şey söylemeye gerek yok. Bir takımın teknik direktörü denilecek bir şahsiyet, kişilik değil. O problemi Gaziantep başkanı ve yönetiminin çözmesi lazım. Benim çözeceğim problem değil" ifadelerini kullanmıştı.

(Kaynak: Fanatik)

Trabzonspor maçı sonrası göbek atan Sumudica\'nın takımdan gönderilmesi gündemde

Son Dakika Spor Trabzonspor maçı sonrası göbek atan Sumudica'nın takımdan gönderilmesi gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sssss: Kazandıkları maçtan sonra saha içinde deli dana gibi kolbastı oynayan futbolcularınızı ne ile itham edelim o vakit... 96 13 Yanıtla
  • dan dan: sahaya inip deli danalar gibi adam kovalayan insansa bu duble insan, kaybolun uçan trapzansiporlular 53 15 Yanıtla
  • arap: ne olmuşki yani adam sadece göbek atmışş..sahaya inipte adammı tokatlamış..anlayan anladı 44 4 Yanıtla
  • vas: adamın kralı bi çok yerli teknik adamdan çok daha iyi. 33 0 Yanıtla
  • z raporu: hiçmi oynamıyak 30 0 Yanıtla
  • MUSTAFA: 'kasetçi ergun' ve eski nizyazi nin olduğu bölümler çok güzeldi. şimdi eski tadı yok gibi... 13 4 Yanıtla
  • rezzak abe: cok abarttınız ne olcak ki 14 1 Yanıtla

Advertisement