Trabzonspor, Arjantinli Yıldız Sosa'nın Bonservisini Aldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Arjantinli Yıldız Sosa'nın Bonservisini Aldı

Tranzonspor Kulübü, sezon başında Milan'dan satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Jose Sosa'nın bonservisini aldığını açıkladı.

15.01.2018 17:03  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü, sezon başında Milan'dan satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı orta saha oyuncusu Jose Sosa'nın kesin transferinin gerçekleştiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İLK TAKSİTİ ÖDENDİ

Sosa için Milan'a kiralama bedeli olarak ilk etapta 1 milyon 350 bin Euro ödeme yapan bordo-mavililerin, Arjantinli oyuncunun kesin transferinin gerçeklemesinin ardından anlaşma gereği yapacağı 3 milyon 400 bin Euro'luk ödemenin de ilk taksidini gerçekleştirdiği öğrenildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Profesyonel futbolcumuz Jose Ernesto Sosa'nın kulübümüze transferi hususunda, şirketimiz ile A.C. Milan arasında yapılan sözleşmenin ilgili maddesi gereği, oyuncunun kulübümüze kesin transferi gerçekleşmiştir" ifadelerine yer verildi.


Trabzonspor, Arjantinli Yıldız Sosa'nın Bonservisini Aldı

Trabzonspor, Arjantinli Yıldız Sosa\'nın Bonservisini Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Arjantinli Yıldız Sosa'nın Bonservisini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BK: GECMIS OLSUN TRABZON A YAZIK BU ADAMA PARA VERILMEZ SEZON SONU BASLAR BURADA TEROR VAR AILEM HUZURSUZ YAZIK ARTIK BUNLARA VERILEN PARAYA 7 1 Yanıtla
  • uçuş: sosa nın kefen parası 6 0 Yanıtla
  • Trsbzonluyum: Yahu futbolcuların parasını vermiyorsunuz, oynamayan ve oynamayacak olan adam için kaç para harcıyorsunuz! 0 0 Yanıtla

Advertisement