Trabzonsporlu Yöneticiden Eğitime Destek - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Yöneticiden Eğitime Destek

Bordo lavili kulübün yönetim kurulu üyesi Murat Türköz'ün, babası adına yaptırdığı özel meslek eğitim okulu açıldı.

07.03.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz'ün, babası adına inşa ettirdiği özel meslek eğitim okulunun açılışı yapıldı.

Of ilçesine bağlı Cumapazarı beldesinde zihinsel engellilere yönelik olarak yapılan okulun açılış törenine, Vali Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Of Kaymakamı Eray Aydın, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcular Bosingwa, Özer Hurmacı ile Colman katıldı.

Törende konuşan Vali Öz, engelli vatandaşların topluma kazandırılması noktasında okulun büyük fayda sağlayacağını belirterek, "Bugün Türkiye'de engelli vatandaşların eğitime kazandırılmaları durumu yüzde 95'i bulmuştur. Trabzon'da çalışan iş adamları memleketine yatırım yapıyor ve memleketini unutmuyor. Bu güzel yatırım için Murat beye teşekkür ediyorum. İnşallah Trabzonspor'umuz da bizi pazartesi günü mutlu edecek" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Türköz ise aile olarak bu okulu engelli öğrencilerin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Biz babasızlık acısıyla erken yaşta tanıştık. Rabbimin takdiri öyleydi. O, bize güzel bir isim ve geçmiş bıraktı. Onun bize bıraktığı her değere sahip çıktık. Bütün vasiyetlerini bir gün gerçekleştireceğiz diye çalıştık ve çabaladık. Allah lütfetti ve memleketimiz için hayırlı bir hizmetimiz oldu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Öz, Hacıosmanoğlu, Mandıralı ve futbolcular öğrencilere forma hediye ederek Yakup Türköz Özel ve Meslek Eğitim Okulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

-Küçük Fettah'dan şaşırtan soru-

Bu arada, törenin yapıldığı alanda Trabzonspor formasıyla bulunan Fettah Saral isimli 4 yaşındaki, çocuk Hami Mandıralı ve futbolcuların ilgi odağı oldu.

Mandıralı ve Özer Hurmacı'nın kucağına aldığı çocuğun, futbolcu Bosingwa'ya, "Neden hep yeniliyorsunuz?" yönündeki sorusu gülüşmelere neden oldu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Yöneticiden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement