Kasımpaşalı Trezeguet: Galatasaray'a Gitmek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Kasımpaşalı Trezeguet: Galatasaray'a Gitmek İstiyorum

Inter'den transfer teklifi aldığını doğrulayan Kasımpaşalı Trezeguet, buna karşın Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

03.07.2018 12:00  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın transferdeki hedefi Trezeguet rotasını sarı-kırmızılılara çevirdi. İtalya'nın Inter takımına transfer olacağı, sonrasında oradan kiralık olarak Parma'ya gideceğine yönelik sözleri dolaşıma giren oyuncu, hedefinin Cim Bom olduğunu açıkladı.

Mısırlı futbolcu "Inter'e gideceğimi söylemedim. Inter'den teklif aldığımı söyledim. Ben Galatasaray'ı bekliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Bu yüzden Galatasaray'ı tercih ediyorum" diye konuştu.

ABİSİ İTALYA İÇİN BASTIRIYOR

Futbolcunun abisi Mohamed'in Trezeguet'ye İtalya'ya gitmesi konusunda baskı yaptığı öğrenildi. Inter'den gelen teklifi, kardeşinin geleceği açısından daha iyi olacağını düşündüğü için bu yönde bir yönlendirme yapan abisinin ısrarına karşın Trezeguet'nin Galatasaray konusundaki fikrini değiştirmediği belirtiliyor.

Kasımpaşalı Trezeguet: Galatasaray\'a Gitmek İstiyorum
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kasımpaşalı Trezeguet: Galatasaray'a Gitmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Adnan : Tabiki de nedemek Inter istiyormuş Galatasaray ı tercih etmismi yoksa parayimi tercih etmis 4 0 Yanıtla
  • Doğru Düşünce: Elde kaldı elde kaldı elde patladı paşaaa 2 0 Yanıtla
  • ?: Git kulubunu ikna et ozaman. 5 milyon euro bonservis veremeyiz. Ha diyorlarsa sen gidersen orta saha da oyuncu almamiz lazim diye verelim tga cigerci yi yanina da 2 milyon euro alin tepe tepe gule gule kullanin. Baska bir teklif soz konusu degil. 2 milyon euro arti tolga cigerci bonservisiyle. 1 0 Yanıtla
  • ATANAMAYAN ÖĞRETMEN: seni istemiyoruz.ne zaman ki ederin 5 etti o zaman kapımız açıktır 0 0 Yanıtla

Advertisement