TRT'nin Ulus Yerleşkesi ve Digitürk Binasını İşgal Girişimi Davası - Son Dakika
Güncel

TRT'nin Ulus Yerleşkesi ve Digitürk Binasını İşgal Girişimi Davası

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Vodafone Arena Stadı ile Ümraniye'deki Casper Plaza'nın pistine helikopterle asker indirip TRT'nin Ulus'taki yerleşkesi ve Digiturk binasını işgal ederek ele geçirmeye çalıştıkları iddiasıyla 58'i tutuklu 96 sanığın...

21.06.2017 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Vodafone Arena Stadı ile Ümraniye'deki Casper Plaza'nın pistine helikopterle asker indirip TRT'nin Ulus'taki yerleşkesi ve Digiturk binasını işgal ederek ele geçirmeye çalıştıkları iddiasıyla 58'i tutuklu 96 sanığın yargılandığı davada, bir sanığın tahliyesine karar verildi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumları karşısındaki binada yer alan salonda İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmada, sanık ve müşteki avukatlarının talepleri alındı.

Duruşma Başsavcısı Mehmet Ayhan, sanıklar yönünden mevcut delil durumu ve kuvvetli suç şüphesini gösteren bulguların yer aldığını belirterek tutuklu sanıkların bu hallerinin devamını istedi.

Talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Mehmet Rauf Çağlar'ın tahliyesine, diğer sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Heyet, Silivri'de görülmesinin devamına karar vererek, duruşmayı 26 Eylül'e erteledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TRT'nin Ulus Yerleşkesi ve Digitürk Binasını İşgal Girişimi Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement