Tü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tü'den Kısa Kısa

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri Gümrük ve Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

28.03.2016 09:37

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri Gümrük ve Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

Trakya Üniversitesinden (TÜ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Gümrük İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Güneş Yılmaz, Gümrük İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Olgun Irmak Çetin ve 20 öğrencinin katıldığı ziyarette, Gümrükler Genel Müdürlüğü, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğü ile Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü gezilerek Gümrük ve Ticaret Bakanlığı hakkında bilgi alındı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri de bölümün gelişmesi için destek vereceklerini ifade etti.

Yambol'da grafik tasarım ve resim sergisi açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersan Sarıkahya Bulgaristan Yambol kentinde kişisel grafik tasarım ve resim sergisini açtı.

"Kiril Krastev" Devlet Galerisinde, Türk ressam ve tasarımcı tarafından geçekleştirilen ilk kişisel sergi olması nedeniyle Bulgar ressamlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa, TÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Velislav Minekov, Yrd. Doç. Dr. Baybora Temel, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Haykır ve İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi Sorumlusu Müslüm Özcan katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tü'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement