Turan'dan, MHP İl Başkanı Pınar'a Ziyaret - Son Dakika
Politika

Turan'dan, MHP İl Başkanı Pınar'a Ziyaret

Turan\'dan, MHP İl Başkanı Pınar\'a Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar’ı ziyaret etti.

03.10.2017 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar'ı ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve beraberindekiler birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale İL Başkanı Hakan Pınar'ı parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette Çanakkale'nin kendileri için bir sevda olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin kalkınmasına yönelik istişarelerde bulunduklarını söyledi. Turan, "Çanakkale'miz ülkemizde son dönemlerde gelişme seviyesinde artış gösteren şehirler arasında yer almaktadır. Konumu itibariyle adeta ülkemizin batıya açılan kapısı konumundadır. Çanakkale bizim için bir sevda. Sevdamıza da dinamikleriyle beraber hizmet etmek istiyoruz. Siyasi düşünce ayırt etmeksizin ortak akıl ile şehrimizi kalkındırmak için çaba gösteriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İL Başkanı Hakan Bey ile de bu anlamda bir araya gelmek ve projeler hakkında istişare yapmak istedik. Bu şehri kalkındırmak isteyen, elini taşının altına koyan herkese kapımız açık" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Turan'dan, MHP İl Başkanı Pınar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement