Turgut Özal Tabiat Parkı'nda Mini Market Açıldı - Son Dakika
Yerel

Turgut Özal Tabiat Parkı'nda Mini Market Açıldı

Turgut Özal Tabiat Parkı\'nda Mini Market Açıldı

Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde Esenlik market hizmet vermeye başladı.

11.08.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı içerisinde Esenlik market hizmet vermeye başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Malatya'mızın yüz akı tesislerimizden biri olan ve özellikle yaz aylarında yerli vatandaşlarımızla dışarıdan gelen misafirlerimizin yoğun olarak ziyaret edip ailece rahat vakit geçirebildikleri Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı parkımızda market ihtiyacını gidermiş olduk. Bu hizmetimizle beraber, buraya gelen vatandaşlarımız, şehir merkezinden uzakta bulunan tabiat parkımızda doğayı, yeşilliği, rahatlığı bulmanın yanında marketimizden de gün boyu ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi bulabilecekler" denildi.

Açılan şubenin hayırlı olması temennisinde bulunan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Hizmete açtığımız bu şubemiz Orduzu Pınarbaşı'nda piknik yapmaya gelen vatandaşlarımızın talebini karşılayacak şekilde dizayn edilen bir mini market. Özellikle burada piknik yapmaya gelen müşterilerimizin kahvaltılık, et ürünleri, sebze ve büfe malzemelerinin olması için ciddi talepleri vardı. Malatya'nın önemli mesire alanlarından olan tabiat parkını artık şirketimiz işletmektedir. Parkı güzelleştirme ve düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Son zamanlarda piknik yapmaya gelenler değişimin farkında ve bundan dolayı bizlere teşekkürlerini iletmekteler. Bundan sonra piknik yapmaya gelenler fazla zahmete girmesinler, marketimiz içerisinde birçok ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Açılan bu mini market şubemizin Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hizmete açılan market içerisinde ilk inceleme ve alışverişi Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile birlikte Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Kadir Çelik, Yusuf Orhan, Mesut Bozkurt, Ahmet Faik Yıldız, Erhan Soylu yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut Özal Tabiat Parkı'nda Mini Market Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement