Turgutlu Yollarında Hummalı Çalışma - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Yollarında Hummalı Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu ilçe ziyaretinde; Kayrak Mahallesi'ndeki asfalt dökümünü ve Yayla Mahallesi'ndeki yol genişletme çalışmalarını inceledi.

23.08.2017 09:40  Güncelleme: 11:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesindeki yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Turgutlu ile Bayındır ilçelerini birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt ekibini ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, "Geçtiğimiz yıl Kayrak Mahallesi'nin yol iyileştirmesi ve temel malzemesi çekilmişti. Ekiplerimiz bugün itibariyle yolun sıkıştırmasını ve yağlamasını yapıp, asfalt dökümüne başlayacaklar. Bayrama girmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün, Kayrak'a hediyesi olacak. 6 kilometrelik bir yol. Turgutlu ile İzmir Bayındır'ı birbirine bağlayan, önemli bir yol. Muhtarımız bu yolun yapılması için çaba sarf ettiler. Biz de çalışmalarımızı tamamlayıp, asfalt yolu Kayrak Mahallesinin kullanımına sunacağız" diye konuştu.

MUHTAR DİNDAR'DAN TEŞEKKÜR

Kayrak Mahalle Muhtarı İhsan Dindar, "Geçtiğimiz yıl, yolumuzun temel malzemesi çekilmişti. Şimdi de asfalt atılıyor. Bizim için önemli bir yol. Asfalt atıldığı zaman Bayındır ile aramızdaki en güzel yol olacak. Tarım arazileri olduğu için, iki ilçenin halkı yoğun olarak bu yolu kullanacak. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımız Fevzi Demir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YAYLA MAHALLESİNİN YOLU GENİŞLETİLİYOR

Ekiplerin Turgutlu'da çalışma yaptığı bir diğer yol ise Yayla Mahallesinin bağlantı yolu. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, burada çalışan ekipleri de ziyaret ederek; çalışmaları inceledi. İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, "Burası Yayla ve Osmancık Mahallelerini Turgutlu'ya bağlayan yol. Yoğun olarak kullanılan bir yol burası. Altyapı anlamında eksikler vardı. Yol dardı ve yağışların yola getirdiği malzemelerden kaynaklanan sıkıntılar vardı. Talep üzerine iyileştirme çalışmalarına başladık. Bu yıl temel ve yol genişletme çalışmaları yapılacak. Önümüzdeki yıl asfaltlamayı yapacağız" diye konuştu.

CENGİZ BAŞKAN'DAN ALLAH RAZI OLSUN

Yayla Mahalle Muhtarı Mehmet Erdinç de, "Turgutlu'ya 3 bin 600 metre mesafesi olan bir yol üzerindeyiz. Yayla ve Osmancık Mahallelerimiz yoğun olarak bu yolu kullanıyor. Bu yolun programa alındığını duyunca çok sevindim, yaklaşık 10 gündür çalışmalar devam ediyor. Allah Cengiz Ergün Başkanımızdan razı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgutlu Yollarında Hummalı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement