Türk Bayrağı Olmadan Dışarı Çıkamıyorlar" - Son Dakika
Güncel

Türk Bayrağı Olmadan Dışarı Çıkamıyorlar"

Türk Bayrağı Olmadan Dışarı Çıkamıyorlar"

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, geçtiğimiz hafta Afganistan’da NATO ile BM’ye ait tesislere gittiklerinde bütün dünya ülkelerinin araçlarının üzerinde Türk bayrağı bulunduğunu, bunun nedenini sorduğunda da ’başka türlü dışarı çıkamıyorlar’ cevabını aldığını söyledi.

07.03.2018 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, geçtiğimiz hafta Afganistan'da NATO ile BM'ye ait tesislere gittiklerinde bütün dünya ülkelerinin araçlarının üzerinde Türk bayrağı bulunduğunu, bunun nedenini sorduğunda da 'başka türlü dışarı çıkamıyorlar' cevabını aldığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile geçtiğimiz 26 Şubat'ta FETÖ okullarının devredilmesi anlaşmasına ilişkin törene katılmak için gittikleri Afganistan'da karşılaştıkları durumun nedenini yetkililere sorduklarını belirten Bakan Yardımcısı Erdem, "Bütün dünya ülkeleri orada ve her birinin arabasının üzerinde Türk bayrağı var. 'Niye böyle?' dediğimizde 'başka türlü dışarı çıkamıyorlar' diyorlar. Hani o Türkiye'nin karşılıksız yardım anlayışı ve insanlık adına yaptığı adımları çok değerli buluyorum" dedi.

Bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Amasya'da AK Parti Amasya İl Başkanlığını ziyaret eden Orhan Erdem, "Şu anda Türkiye'nin geldiği noktayı anlamak için yurt dışına çıkmak lazım. Yurt dışına gidince fark ediyorsunuz" diye konuştu.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Erdem'e ziyareti anısına hediye verdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Bayrağı Olmadan Dışarı Çıkamıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement