Türk-Eğitim-Sen Bölge Toplantısı Besni'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türk-Eğitim-Sen Bölge Toplantısı Besni'de Yapıldı

Türk-Eğitim-Sen Bölge Toplantısı Besni\'de Yapıldı

Türk-Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'nin düzenli olarak her ilçede gerçekleştirdiği bölge toplantısının biri de Besni'de gerçekleştirildi.

26.11.2012 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk-Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi'nin düzenli olarak her ilçede gerçekleştirdiği bölge toplantısının biri de Besni'de gerçekleştirildi.

Türk-Eğitim-Sen Besni Temsilciliği binasında düzenlenen toplantıya; Türk-Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar, Tut Temsilcisi Orhan Yoğurtçu, Gölbaşı Temsilcisi Maksut Büyük, Kahta Temsilcisi Fatih Akın, Samsat Temsilcisi Ramazan Aras, Sincik Temsilcisi Ali Fuat Karatepe, Adıyaman ve Besni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Şemsettin Ağar, "24 Kasım, Cumhuriyetimizin varisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği tarihtir ve 24 Kasım günü, 1981 yılından itibaren de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Türk-Eğitim-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Öğretmenler Günü'nü önemsiyoruz ve önemsemeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'le özleşmiş bir günün öğretmenler adında kutlanıyor olması, bizim için ayrı bir güzellik ifade ediyor. Biz bugünü eğlencelerle kutlamayacağız. Çünkü son terör olaylarında öğretmenlerin kaçırılması, öğretmenlerin şehit edilmesi ve her gün belki birkaç şehidin ülkenin dört bir yanına gidiyor olması, bizim bugünü eğlenceler şeklinde kutlamamıza engel teşkil ediyor. Böyle bir şey yapmamız zaten söz konusu olmaz" dedi.

Türk-Eğitim-Sen'in genel merkez başta olmak üzere, eğlencelerle kutlamasalar da günü önemseyeceklerini belirten Ağar, şunları söyledi:

"Türk-Eğitim-Sen olarak bütün eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyoruz. Türk-Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi olarak her ay bir ilçede şube yönetim kurulları temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz ay Adıyaman'da bir araya geldik ve bu ay da Besni'de bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Sendikamızın önümüzdeki dönem içerisindeki hedeflerini birlikte tartışmak ve istişare etmek adına toplandık. Bize bugün ev sahipliği yapan Besni ilçe temsilcimiz Fuat Akdeniz'e, yönetim kurulu üyelerine ve Besni'deki bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk-Eğitim-Sen Bölge Toplantısı Besni'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement