Türk Kadınlar Birliği'nden Öğrencilere 23 Nisan Jesti - Son Dakika
Yerel

Türk Kadınlar Birliği'nden Öğrencilere 23 Nisan Jesti

Türk Kadınlar Birliği\'nden Öğrencilere 23 Nisan Jesti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçedeki ilkokul ve anaokullarını ziyaret ederek öğrencilerin bayramını kutladı.

23.04.2015 09:50

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçedeki ilkokul ve anaokullarını ziyaret ederek öğrencilerin bayramını kutladı.

Ziyaretlerde TKB Malkara Şube Başkanı Belma Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, öğrencilere üzerinde '23 Nisan Bayramınız Kutlu Olsun', 'TKB Malkara' yazılı kalem dağıttı.

Malkara ilçe merkezinde eğitim veren Şair Nev'i İlkokulu ziyaretinde açıklamada bulunan TKB Şube Başkanı Belma Özsoy, "Türk Kadınlar Birliği (TKB) olarak sosyal etkinliklere fevkalade önem veriyoruz. 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla da, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak ve onların heyecanını paylaşmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. İlçe merkezi ile mahalleye dönüşen Hemit, Batkın, Kozyörük, Sağlamtaş, Çınaraltı, Müstecep, Ballı ve Yörük ilkokullarını ziyaret ettik. Eğitim, ülkemizin en önemli önceliğidir. Bu anlamda bu güzel vatanımızı ve 23 Nisan'ı çocuklarımıza armağan eden yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha rahmetle anıyor, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

Şair Nev'i İlkokulu Müdürü Günay Akkaya ile öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Öz, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı TKB Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Öğretmenler de aldıkları hediye için çok mutlu olduklarını dile getirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kadınlar Birliği'nden Öğrencilere 23 Nisan Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement