Türk Kuaföre Yıldız - Son Dakika
Güncel

Türk Kuaföre Yıldız

Türk Kuaföre Yıldız

Eşi Ayşe ile Birlikte 90 Derece İsimli Kuaför İşleten 30 Yaşındaki Yusuf Gezgin Uluslararası Kuaförler Birliği Tarafından En İyi Kuaförler Listesine Alındı.

21.11.2010 16:42

ALMANYA'NIN Bremen kentinde eşi Ayşe ile birlikte 90 derece isimli kuaför işleten 30 yaşındaki Yusuf Gezgin Uluslararası Kuaförler Birliği tarafından en iyi kuaförler listesine alındı. Kendisine en iyi kuaförlere verilen İntercoiffure yıldızı verilen Gezgin, ?Çok mutluyum ve mutluyuz? dedi.

BASINA TANITTI

İntercoiffure listesine girmenin çok zor olduğunu, Almanya'da 280 kuaförün bu listede olduğunu belirten Gezgin, düzenlediği basın toplantısıyla tanıtımını yaptı. Heyecanlı olduğunu dile getiren Yusuf Gezgin?Daha önce beni seçtiklerini ve yıldız vereceklerini bildirmişlerdi. Şimdi yıldızım geldi. Tüm ekip olarak İntercoiffure heyecanlıyız. İntercoiffure Almanya temsilcileri bize yıldızımızı törenle taktim etti. Bundan sonra işimiz daha zor, çünkü daha iyi olmak zorundayız? diye konuştu.

MÜŞTERİLER SIKILMIYOR

Müşterilerin memnuniyetini ön planda tuttuklarını anlatan Gezgin, ?Müşterilerimiz randevuyla geliyor. Buna rağmen müşterilerimizin sıkılmaması için Playstation oyunları, filmler, kitaplar ve internet bağlantısı imkanları bulunduruyoruz. Müşteriler saçları yıkanırken tavanda asılı ekranlardan doğayla ilgili filmleri izliyorlar. Ayrıca masaj bölümümüzde mevcut? diye bilgi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Kuaföre Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement