Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Burdur'da Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

11.04.2018 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Vali Şerif Yılmaz, Göl Polis Tesislerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemekte, görevlerinde başarı gösteren polis memurlarına belgelerini takdim etti.

Vali Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

Şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmek için bu etkinliğin düzenlendiğini belirten Yılmaz, "Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında güvenlik güçlerimiz, askerimiz ve polisimiz beraber olmak suretiyle ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için gece gündüz demeden fedakarlık gösteriyor." diye konuştu.

Yılmaz, güvenlik güçlerinin zor şartlarda görev yaptığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bastığımız her toprağın altında bir şehidimizin kanı var. Bu topraklara geldiğimizden günden bugüne bizi Anadolu'dan kovmak isteyen güçler hiç değişmedi. Yüzyıl önce ne ise bugün de aynısı var. Onun için de hepimiz üstün görev anlayışı içerisinde ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği, vatanımızın bütünlüğü, devletimizin bekası, bayrağımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Ben asker polis ayrımı yapmaksızın korucularımız da dahil hepsine bugün vesilesiyle teşekkür ediyorum. Polis teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun."

Etkinliğe, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Vali yardımcıları Bahir Altunkaya, Hayri Sandıkcı, Ali Nazım Balcıoğlu ve Mehmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, siyasi partilerin başkanları, şehit aileleri, gaziler ile emniyet mensupları katıldı.

Etkinlik, yemeğin ardından İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement