Türkiye'de Güvenli Trafik Denetimi" Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Güvenli Trafik Denetimi" Uygulaması

Türkiye\'de Güvenli Trafik Denetimi" Uygulaması

Muğla ve turistik ilçelerinde, jandarma ve polis ekipleri, ülke genelindeki "Türkiye'de Güvenli Trafik Denetimi" uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi.

27.05.2017 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla ve turistik ilçelerinde, jandarma ve polis ekipleri, ülke genelindeki " Türkiye'de Güvenli Trafik Denetimi" uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirdi.

Polis ve jandarma ekipleri, Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Milas, Marmaris, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde 11 ayrı noktada uygulama yaptı.

Yaklaşık 200 polis ve jandarma ekibinin görev yaptığı kontrol noktalarında, araçların fenni muayene, geçerli zorunlu mali sorumluluk sigortası, tescil plakalarının nitelik ve ölçülerinin mevzuatta belirtilen standartlara uygunluğu, lastikleri ve ışık donanım sistemi denetlendi.

Uygulamalarda, sürücülerin çeşitli belgeleri de incelendi. Hız ihlali yapan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza uygulandı.

Gün boyu belirli aralıklarla süren uygulamada, 3 bin 435 araç denetlendi. Eksik evrak ve standart dışı uygulama tespiti yapılan 512 araca cezai işlem uygulandı. Bazı araçlar ise trafikten men edildi.

Uygulama noktalarında polis ekiplerince bazı araçlarda ise arama yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'de Güvenli Trafik Denetimi' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement