Türkiye - Norveç Maçı Öncesi Türkiye-almanya Dostluk Maçı - Son Dakika
Spor

Türkiye - Norveç Maçı Öncesi Türkiye-almanya Dostluk Maçı

A Milli Futbol Takımı'nın Yarın Norveç ile Almanya'nın Frankfurt Şehrinde Oynayacağı Karşılama Öncesinde Milli Takımın Sponsor Yetkilileri Karşılaşmanın Oynanacağı Commezbank Arena Stadı Çalışanları ile Dostluk Maçı Yaptı.

28.03.2007 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı'nın yarın Norveç ile Almanya'nın Frankfurt şehrinde oynayacağı karşılama öncesinde Milli Takımın sponsor yetkilileri karşılaşmanın oynanacağı Commezbank Arena Stadı çalışanları ile dostluk maçı yaptı.

Aralarında Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile eski bakna Ersin Taranoğlu ile Milli takım sponsor yetkililerinin de yer aldığı Türk takımı, Commezbank Arena Stadı çalışanları ile stadın yanındaki sahada dostluk maçı yaptı. Türk takımı karşılaşmayı 2-1 kaybederken, maçı izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy takıma mağlubiyet nedeniyle ceza idmanı yaptırdı.

Karşılaşmanın ardından mağlup olan Türk takımı oyuncularına espiriyle takılan Ulusoy, "Hepiniz 1938 model Ford gibisiniz. Oynadığınız futboldan utanç duydum. Hepiniz mağlubiyet nedeniyle ceza idmanı yapacaksınız" dedi. Trabzonspor Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise maçın hakeminin kötü futbolundan yakındı.

Bir basın mensubunun "Bu kötü futbol nedeniyle istifayı düşünüyor musunuz ?" sorusuna ise Ulusoy gülerek, "Rövanşa bakacağız cevabını verdi"

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Türkiye - Norveç Maçı Öncesi Türkiye-almanya Dostluk Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement