Türkiye'ye Sığınan Suriyelilere Yardım - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye Sığınan Suriyelilere Yardım

Salihli İlçe Müftülüğü personeli tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar bölgede yaşayan Suriyelilere dağıtıldı.

16.01.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli İlçe Müftülüğü personeli tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar bölgede yaşayan Suriyelilere dağıtıldı.

Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç, Durasıllı Mahallesinde zor şartlarda yaşayan Suriyeli sığınmacılar için ilçe müftülüğünde görevli personel tarafından yardım kampanyası başlatıldığını belirtti.

Kampanyaya hayırsever vatandaşlarında destek verdiğini anlatan Sadıç, "Alınan bağışlarla elde ettiğimiz gıda malzemelerini ve kıyafetleri bu ailelere teslim ettik. Bu ailelere ilk etapta içerisinde her türlü gıda malzemesi bulunan 100 paket ile 100 çizme verildi. Mağdur durumdaki insanlara yardım eli uzatmak hepimizin insani ve İslami görevidir" dedi.

Sadıç, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Toplanan yardımlar, Salihli Gaffar Okkan Mahallesi İmamı Mehmet Demirtaş, Kocaçeşme Cami Müezzini Hüseyin Şentürk ve Müftülük personeli Cihad Aydın tarafından Suriyeli ailelere teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'ye Sığınan Suriyelilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement