Türksat, Ibc 2018 Fuarında - Son Dakika
Ekonomi

Türksat, Ibc 2018 Fuarında

Türkiye’nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat A.Ş., Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenecek olan ve dünyanın önde gelen etkinlikleri arasında yer alan IBC fuarına katılıyor.

10.09.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat A.Ş., Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenecek olan ve dünyanın önde gelen etkinlikleri arasında yer alan IBC fuarına katılıyor.

Amsterdam RAI'de 14 Eylül 2018 Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan IBC 2018 fuarında Türksat, 1 numaralı salon A44 no'lu stantla fuardaki yerini alacak. Konuyla ilgili Türksat'tan yapılan açıklamada, fuarda uydu hizmetleri alanında yürütülen faaliyetlerin tanıtımının yanısıra, katılımcılara haberleşme uyduları Türksat 4A ve Türksat 4B ile yeni haberleşme uyduları Türksat 5A, Türksat 5B hakkında bilgi verileceği bildirildi. Açıklamada, fuar kapsamında Türksat'ın hedef pazarlarımızdaki etkinliğini önemli ölçüde artırmaya yönelik görüşmeler ve toplantıların yapılması planlandığı belirtildi. IBC 2015 fuarı 18 Eylül 2018 Salı günü sona erecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türksat, Ibc 2018 Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement