UEFA'dan Hüseyin Göçek'e Görev - Son Dakika
Spor

UEFA'dan Hüseyin Göçek'e Görev

UEFA\'dan Hüseyin Göçek\'e Görev

FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, 4 Ekim Perşembe günü Rusya'nın Zenit ile Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçını yönetecek.

01.10.2018 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Zenit şehrindeki Saint Petersburg Stadyumu'nda TSİ 18.55'te başlayacak karşılaşmada Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.
Serkan Ok'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Mete Kalkavan ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde yer alacak.
UEFA'dan Sabri Çelik ve Dilan Deniz Gökçek İşcan'a görev
UEFA, Türk gözlemciler Sabri Çelik ve Dilan Deniz Gökçek İşcan'a görev verdi.
Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacakken, İşcan ise Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10'uncu Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "UEFA Gözlemcisi Sabri Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında 2 Ekim 2018 Salı günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
Yunanistan'ın Atina şehrindeki Georgios Kamaras Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 17.00'de başlayacak.
UEFA Gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek İşcan, 3-9 Ekim 2018 tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10. Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.
10. Grup'ta Hollanda, Polonya, Belarus ve Arnavutluk takımları mücadele edecek."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor UEFA'dan Hüseyin Göçek'e Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement