Ümit Erdim Kimdir ve Nereli? - Son Dakika
Güncel

Ümit Erdim Kimdir ve Nereli?

Ümit Erdim Kimdir ve Nereli?

Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Ümit Erdim sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç dansıyla takipçilerini şaşırttı. Peki, Ümit Erdim kimdir ve nereli? Ümit Erdim hayatı hakkında bilgi haberimizde…

03.05.2019 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Ümit Erdim, hızla verdiği kilolar nedeniyle adından söz ettirdi. 2017 yılında Seda Çınar ile evlenen oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Peki, Ümit Erdim kimdir ve kaç yaşında?

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Erdim, 15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli Çınarlı`da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu İzmit'de Yahya Kaptan mahallesinde, Liseyi İzmit Atılım Anadolu Lisesi'nde okudu. Ardından İzmit Şehir Tiyatrosu'nun tiyatro okuluna girerek, 'Bir Yaz Gecesi Rüyası'nda oynadı.

Ümit Erdim Kimdir ve Nereli?

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNDE YER ALDI

1998 – 2003 yılları arasında Kocaeli Bühir Tiyatrolarında yer alan Ümit erdim, İstanbul'da bir ajansa kaydoldu ve Gani Müjde'yle tanışarak "Hayat Bilgisi" dizisindeki bulunma fırsatını yakaladı. 2003'te konservatuarı kazandı ama devam edemedi. 2011 yılında "Pasaport" adlı yarışma programını sundu.Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasına katılarak, birincilik elde etti. İstanbul Bağdat Caddesi'nde 2 yıl bir lokanta işletti.

Ümit Erdim Kimdir ve Nereli?

BENZEMEZ KİMSE SANAPROGRAMINDA JÜRİ ÜYELİĞİ YAPTI

Erdim, 2012'de "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışma programına katıldı ve birinci oldu. 24 Ocak 2015 tarihinde "Benzemez Kimse Sana" programında Seyfi Dursunoğlu ve Nükhet Duru ile birlikte jüri üyeliği yapmaya başladı.

Ümit Erdim Kimdir ve Nereli?

Ümit Erdim, bir süre manken Asuman Krause ile birlikte oldu. 2017 yılında Seda Çınar ile evlendi ve bu evlilikten kızı 'Ses' dünyaya geldi.

Son Dakika Güncel Ümit Erdim Kimdir ve Nereli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement