Ümit Özdağ'dan Üyelik Çağrısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Ümit Özdağ'dan Üyelik Çağrısı

10.01.2026 12:33

Zafer Partisi lideri Özdağ, suç örgütlerinin yok edilmesi için partiye üye olunmasını istedi.

(ANKARA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisine üye olunması çağrısında bulunarak, "Organize suç örgütlerinin, uyuşturucu ve sanal kumar çetelerinin yok edilmesini istiyorsan, Zafer Partisi'ne üye ol, üye bul" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "PKK'nın Türk devletine ortak yapılmasını değil, yok edilmesini istiyorsan, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini istiyorsan, organize suç örgütlerinin, uyuşturucu ve sanal kumar çetelerinin yok edilmesini istiyorsan, adalet, eğitim ve üreten bir ekonomi istiyorsan; Zafer Partisi'ne üye ol, üye bul. Türk Milletinin Zaferine birlikte yürüyelim" ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ümit Özdağ'dan Üyelik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement