Umudum Var" Projesi - Son Dakika
Yerel

Umudum Var" Projesi

Bartın Belediyesi ile Umudumuz Özel Sporcular Gençlik Spor Kulübü arasında protokol imzalandı.

18.02.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Belediyesi ile Umudumuz Özel Sporcular Gençlik Spor Kulübü arasında "Umudum Var" adlı projesi için protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, belediye olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini, anlamlı bir projenin içinde bulunmaktan dolayı da mutluluk duyduklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında engellilerin çalışacağı kafe yapılacağını anlatan Akın, şöyle konuştu:

"Yalı Sevgi Parkı'na yapılacak olan kafeteryada Umut Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi yiyecek içecek bölümünde meslek eğitim alan zihinsel engelli öğrenciler çalışma imkanı bulacaklar. Projenin aynı zamanda engelli öğrencilerin toplumla kaynaşmalarına da önemli katkı sağlayacağı kanısındayım. Bartın Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran hizmetler vermeye devam edeceğiz."

Protokol, Umudumuz Özel Sporcular Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Yıldırım ile proje ortağı olan Bartın Belediyesi adına Belediye Başkanı Cemal Akın arasında imzalandı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Umudum Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement