Unilever'in Fikir Yarışması Ideatrophy Başladı - Son Dakika
Güncel

Unilever'in Fikir Yarışması Ideatrophy Başladı

Unilever'in üniversite öğrencilerine iş dünyasının işleyişini yakından tanımayı sağlayan Unilever IdeaTrophy başvuruları başladı.

16.11.2012 10:55  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unilever'in üniversite öğrencilerine iş dünyasının işleyişini gerçek hayatta görerek yakından tanıma ve kendi beceri ve yetkinliklerini geliştirme olanağı sağlayan Unilever IdeaTrophy başvuruları başladı.

11'incisi düzenlenen, yaratıcılığa dayalı zorlu yarışma bu yıl Lipton Sürdürülebilir Çay Tarımı Projesi teması ile ilerleyecek. Lipton'un iki yıldır büyük aşama kat ettiği bu yolda bir adım daha ileri gitmek adına, yarışmacılardan kuvvetli pazarlama stratejileri ve güçlü iletişim planı ile tüketici tarafında bilinirliği daha da yaygın bir proje oluşturmaları bekleniyor.

Ömrü 100 yıl olan ve Türkiye'de 75. yaşını dolduran çay bitkisinin ömrünü uzatmak, Türk çayının sonraki nesillere de aktarılabilmesini sağlamak amacıyla başlatılan bir sürdürülebilirlik projesi olan Lipton Sürdürülebilir Çay Tarımı Projesi, sosyal, ekonomik ve çevresel olmak üzere üç ayak üzerine oturuyor. Katılımcılar, kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerle yürütülen projenin ayrıntıları için www.ideatrophy.com adresinden faydalanabilecekler.

Kazanan takım, Şubat ayında Singapur'da düzenlenecek global yarışmada diğer ülkelerin kazanan takımları arasında Türkiye'yi temsil edecek ve Unilever'in üst düzey yöneticileri ile tanışma imkanı kazanacak.

Muhabir: Bahar Kara

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Unilever'in Fikir Yarışması Ideatrophy Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement