Unıq İstanbul'da Başka Sinema - Son Dakika
Güncel

Unıq İstanbul'da Başka Sinema

NIQ Açık Hava Sahnesi, Show Radyo medya sponsorluğunda 23 Ağustos – 24 Eylül tarihleri arasında BAŞKA SİNEMA ile film gecelerine ev sahipliği yapıyor.

24.08.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perşembe ve Pazar geceleri, çimlerin üzerinde film keyfi sunan UNIQ İstanbul, film severleri bekliyor. İstanbul'un yeni açık hava sahnesi, bu kez film festivali ruhunu yaşatıyor. Sabırsızlıkla beklenen bağımsız filmleri yıl boyunca erişilebilir kılan ve "Bize Her Gün Festival" sloganıyla sinemaseverleri mutlu eden BAŞKA SİNEMA, kendi seçkisinden10 bağımsız filmle yazın son günlerini dolu dolu yaşatıyor.

UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde bu hafta…

Rusya'nın en önemli yönetmenlerinden biri olan Andrey Zvyagintsev'in çarpıcı bir hikayeye imza attığı 'Leviathan' filmi, 27 Ağustos Perşembe günü UNIQ Açık Hava Sahnesi'nde olacak. Altın Küre Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Film' ve 2014 Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Senaryo Ödülü'nü alan film, katıldığı pek çok festivalden 'En İyi Film' ödülüyle döndü. Leviathan, 2015 Oscar Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Film' dalında ilk beş film arasına girerek aday olmayı başardı.

UNIQ Açık Hava Sahnesi, 30 Ağustos Pazar gecesi ise yönetmenliğini Çiğdem Vitrinel'in yaptığı, Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrolü paylaştığı 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' filmine ev sahipliği yapacak.

Biletler Biletix.com'da!

UNIQ Açık Hava Sahnesi; konserler, filmler ve tiyatro gösterileri ile İstanbul'un kalbine dokunmaya devam ediyor.

#uniqistanbul #uniqaçıkhavasahnesi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unıq İstanbul'da Başka Sinema - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement